Mails (I)

by onclevania

Avui he comptat els correus electrònics acumulats a les bústies d’entrada i de sortida del Mail sobre el primer número de “L’aventura”. Si sumo els correus que he enviat –cinquanta-set– i els que he rebut –cent nou–, cent seixanta-sis. El primer que he pensat és que ens hem enviat un número més alt de mails que el número d’exemplars que podrem col·locar mai, ja que l’edició és, com sabrà qui ja hagi fullejat la revista, de cent cinquanta exemplars. Després, una mica més lúcid perquè he dinat arròs –som dijous– i perquè amb la panxa plena indefectiblement raono millor, he vist que aquesta reflexió no duia enlloc i que, malgrat que haver-nos enviats tants mails deu voler dir alguna cosa, allò segurament més interessant és, en tot cas, els continguts dels diàlegs establerts amb els participants de la revista.

A partir d’avui, i intercalant-los entre altres posts on algun dels col·laboradors ens oferiran materials sobre la seva feina publicada a “L’aventura” o nous continguts encara sobre la problemàtica dels finals, airejarem diversos fragments d’aquesta correspondència electrònica gestada durant el procés de creació de la revista. Desgraciadament, no hi ha cap drap brut massa espectacular.

Comencem amb la primera part –i és que sencer encara és més rotllo patatero– del mail de presentació del projecte, on s’explicaven les intencions inicials –no sempre acomplertes finalment– de la publicació. En posts posteriors, la segona part d’aquest mail i alguna resposta.

Mail 1. Primera part. Assumpte: Proposta de fanzine “L’aventura”. Gràcies.

(…continuarà…)